Om oss

Som Sveriges äldsta och mest renommerade försäljare av råtobak, tobaksplantor och tobaksblad kan vi erbjuda dig som kund en bra service, hög kvalitet på våra tobaksblad och tobaksplantor från egen ekologisk odling, snabba och säkra leveranser av tobaksprodukter och ett enkelt och smidigt sätt att handla via nätet.

Med nya lagstiftningen beskattas tobaksblad med tobaksskatt precis som cigaretter och snus, varför vi har gått över till att sälja tobaksplantor som inte omfattas av tobaksskatt. Tobaksplantor är själva växten som man gör råtobak av och beskattas inte med tobaksskatt eftersom tobaksplantor som jordbruksprodukt inte går att röka i sin obearbetade form.

Tobaksplantor levereras till samtliga länder inom EU och Tobaksblad kan i fortsättning endast levereras till danska post och box adresser för vidarebefordran till svenska eller finska adresser. Danska kunder handlar som vanligt då Danmark har kvar den gamla lagen gällande tobaksblad.

För vanliga frågor kring våra produkter och annan info, vänligen läs mer under fliken FAQ . För inspiration vad tobaksblad kan användas till, se under fliken Råtobak

På Tobaksblad kan ni handla tryggt och säkert. Du kan betala säkert med kreditkort,swish eller faktura på 14 dagar samt en bra support för frågor om våra produkter.