• Tobaksblad
  • Tobak
  • Virginia
  • Burley
  • Tuggtobak
  • Råtobak
  • Piptobak

Köp- och leveransvillkor

Minimiorder
Minimiorder är 399 kr inklusive moms.

Priser
Moms ingår i priset med 25%.

Betalningsalternativ

Kortbetalning - Vi erbjuder säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard/Amex.

Swish - Med Swish kan du betala med din mobil kopplad till ditt konto.

Faktura - Vi erbjuder betalning mot faktura med 14 dagars betaltid.

Leveranstid
Varorna skickas inom 24 timmar. Normal leveranstid är cirka 1-3 arbetsdagar då posten har stängt på helgerna.

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som postpaket och vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar pga av posten.

Frakt
Fraktkostnaden redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket.

Reklamation och returrätt
Returfrakten måste vara spårbar med posten annars gäller varken ångerrätt eller returrätt samt återbetalning. Reklamation är ej tillämpbar om plombering är bruten eller vikten inte stämmer, eftersom varan klassas som livsmedel och/eller att du som kund har missuppfattat våra erbjudanden enligt information på hemsidan. Returfrakten måste vara spårbar med fraktbolag annars gäller varken ångerrätt eller returrätt samt återbetalning Du måste meddela oss innan du returnerar varan för att få korrekt adress och du betalar själv returfrakten.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits och skall returneras så att paketet är spårbart. Ångerrätten är ej tillämpbar om plombering är bruten och/eller att du som kund har missuppfattat våra erbjudanden.Returfrakten måste vara spårbar med posten annars gäller varken ångerrätt, returrätt eller rätt till återbetalning. Varan får inte returneras som rekommenderad post. Värdeminskning enlligt nya lagen om ångerrätt gäller inte öppnat paket där värdeminskningen räknas till 100 %

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss så fakturerar vi dig 1000 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (GDPR). Se villkor här

 

Produkter

Handla

Information