• Tobaksblad
  • Tobak
  • Virginia
  • Burley
  • Tuggtobak
  • Råtobak
  • Piptobak

Köp- och leveransvillkor

Minimiorder
Minimiorder är 299 kr inklusive moms.
 

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.
 

Betalningsalternativ

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning.

Denna betallösning kallas för Klarna Checkout. Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor som du hittar här (öppnas i nytt fönster): Villkor Klarna Checkout

Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du våra allmänna villkor. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker.

Faktura - Vi erbjuder betalning mot Klarna faktura med 14 dagars betaltid. Ingen fakturaavgift tillkommer för privatpersoner. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar.

Delbetalning - Vi erbjuder dig möjligheten att delbetala din faktura via Klarna konto. Delbetala från 1/24 av orderbeloppet, dock minst 50 kr i månaden. En aviavgift om 29 kr tillkommer per månadsfaktura. Fakturan skickas per post i mitten av månaden. För delbetalning via Klarna gäller årsränta om f.n. 19,90%.

Kortbetalning - Vi erbjuder säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard/Amex. Inga kortavgifter tillkommer. Kortbetalningar som hanteras av Klarna är PCI-DSS certifierade. All korthantering sker SSL-krypterat (Secure Socket Layer) vilket innebär att all kommunikation mellan oss och Klarna är krypterad, så att du tryggt kan fylla i dina kortuppgifter och genomföra betalningen. Pengar debiteras kundens kort när varorna skickats.

- Swish

Med Swish kan du betala med din mobil kopplad till ditt konto. Mer information om Swish finns på www.getswish.se

- Paypal
Med Paypal kan du betala med kontokort eller via paypalkonto, som visas efter lagd order. Mer information om Paypal finns på www.paypal.se

Leveranstid
Varorna skickas inom 24 timmar. Normal leveranstid är cirka 1-2 arbetsdagar då posten har stängt på helgerna.

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som postpaket express och vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Frakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket.

Reklamation och returrätt
Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid ny produkt. Det är 2 års garanti på produkterna. För återbetalning minus kostnader för porto pch packning, vänligen ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Returfrakten måste vara spårbar med posten annars gäller varken ångerrätt eller returrätt samt återbetalning. Du betalar själv returfrakten.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits och skall returneras så att paketet är spårbart. Ångerrätten är ej tillämpbar om plombering är bruten och/eller att du som kund har missuppfattat våra erbjudanden.Returfrakten måste vara spårbar med posten annars gäller varken ångerrätt, returrätt eller rätt till återbetalning. Varan får inte returneras som rekommenderad post. Värdeminskning enlligt nya lagen om ångerrätt gäller inte öppnat test där värdeminskningen räknas till 100 %

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss så fakturerar vi dig 500 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (GDPR). Se villkor här

 

Produkter

Handla

Information